De dienstverlening van YOR24 en van Radiuz vullen elkaar zó goed aan, dat we steeds vaker samen een complete mobiliteitsoplossing bij klanten implementeren. Die gecombineerde oplossing met twee merknamen zorgt echter ook voor verwarring bij klanten en gebruikers.

Daarom hebben we besloten de services van YOR24 en Radiuz vanaf 1 januari 2020 aan te bieden onder de merknaam Radiuz. In onze communicatieuitingen zal de merknaam YOR24 geleidelijk vervangen worden.

the more, the merrier

We gaan niet alleen verder onder één naam; de organisaties zullen in zijn geheel fuseren. Onze bureaus stonden al enige tijd zij-aan-zij in ons kantoor in het WTC in Utrecht, maar de teams YOR24 en Radiuz worden dus ook officieel één. Samen werken we met veel plezier aan het optimaliseren van ons klantaanbod en een vlekkeloze user journey.

de voordelen op een rij

  • Meer slagkracht op alle fronten, dus snellere optimalisatie van onze dienstverlening.
  • Één gezicht, één oplossing.
  • Een service team gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen, iedere werkdag bereikbaar voor klant én reiziger van 08.30 – 17.30.

Voor meer info over Radiuz, kijk op radiuz.nl.

Voetnoot: Radiuz, YOR24 en Fleet Support zijn allen dochterondernemingen van AutoBinck Group. AutoBinck Group is al meer dan 100 jaar actief en is een hoofdrolspeler op de Europese mobiliteitsmarkt.

Want to know more?
Sign up and receive daily updates!